reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 62.877,99 -1.983
reklam

BAŞARILARA DOYMAYAN OKUL: F.A.L.

Yayınlanma Tarihi : Google News
BAŞARILARA DOYMAYAN OKUL: F.A.L.
reklam

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde faaliyet gösteren ve bu sene eğitim-öğretim yılına birçok başarıya imza atarak başlayan Fatih Anadolu Lisesi (FAL) başarı halkalarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

“Başarının sırrı amacına sadık kalmaktır” inancı doğrultusunda hareket eden FAL, il ve ilçe genelinde yapılan pek çok yarışmada ödüller elde etmeyi sürdürüyor.

“Hayatı işe yarar bir şekilde kullanmak, onu kendisinden daha uzun ömürlü bir şey için harcamaktır” düşüncesiyle sanat ve spor alanında önemli çalışmalar yapan okul, danışman öğretmenlerinin de üstün gayretiyle, azimli öğrencilerin sayesinde il genelinde ve ulusal çapta önemli dereceler elde etti ve etmeye de devam ediyor.

Spor alanında ;‘İbrahim Sanday Judo Turnuvası’nda Ali ÖZDOĞAN il ikincisi, Hatay birincisi, Adana’da ikinci, Karaman’da üçüncü oldu. Güreşte Zehra Şahin il birincisi olurken, Dart takımı il dördüncülüğü derecesini elde etti. Ayrıca okul, halk oyunlarında il ikincisi oldu. FloorCurling’de kızlarda il dördüncüsü, erkeklerde ilk üçüncüsü, puanlı atletizm de kızlarda il ikincisi, erkeklerde il dördüncüsü, yüzmede ise kızlarda il ikincisi erkelerde il üçüncüsü çıktı. Sanat alanında ise Rabia Doğan resimde il birincisi, Rana Şirin ise il ikinciliği derecesini elde etti.

Edebiyat alanında ise Zuhal Çamkömürü adlı öğrenci öğretmenler günü münasebetiyle düzenlenen kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi oldu. Ayrıca “Safahat Bize Ne Anlatıyor” temalı deneme yazma yarışmasında okul öğrencilerinden Hatice Yağmur Altun ise il birincisi oldu.

Arda ÇOMRUK, Hüseyin TOLUKAN, Mehmet BODUR, Hasan BÜYÜKÇİFTÇİ, Zehra Nur ODUNKESEN, Birce BÜYÜKÇİFÇİ ve Ecrin Su SANDUK değişik yüzme sitillerinde il birincilikleri ve il ikincilikleri kazandılar.

“18 Mart Çanakkale Ruhu” temalı resim yarışmasında okul öğrencisi Hatice KUZU ilçe üçüncüsü olurken, bunun dışında okul “Geri Dönüşümden Sanata“ adı altında Piazza’da bir resim sergisi açtı.

Kahramanmaraş’ın başarılı eğitimcilerinden ve halk arasında “Kara Lise” olarak bilinen Kahramanmaraş Anadolu Lisesi’nde daha önce yıllarca gayretli bir şekilde şekilde idarecilik yapan H. Mehtap Süt’ün şu anda müdürlüğünü yaptığı okulun sergisine basından da yoğun ilgi oldu.

İşte böyle sanatta, edebiyatta ve sporda birçok başarıya imza atan öğrencilerimizi ve onlara danışmanlık yapan öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. (WWW.EDEAJANS.COM.TR)

reklam

YORUM YAP