reklam
reklam
DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
STERLIN 40,7959 % -0.56
FRANG 35,5088 % -0.41
ALTIN 2.438,67 % 0,10
BITCOIN 63.604,95 1.05
reklam

AKPINAR’DAN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMA

Yayınlanma Tarihi : Google News
AKPINAR’DAN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMA
reklam

Kahramanmaraş’ın metropol (anakent) ilçesi Dulkadiroğlu’nda Yeniden Refah Partisi’nden Belediye Başkan adayı olan Mehmet Akpınar; “Bu bir belediye seçimi. Şimdilerde sokak ağzıyla yerel yöneticiler geziyorlar ve çamur atma siyaseti yapıyorlar; (İktidar partisine oy verilmezse ihanet olur) diyorlar, (Amerika ve İsrail’e oy verilmiş olur) diyorlar, kendileri dışında tüm partileri hain ilan ediyorlar. Oldu olacak tek parti olarak seçime gidilsin. Madem herkes hain, seçimi iptal edin, devam edin, rahatlayın” dedi.

Dulkadiroğlu ilçesinde beraberinde belediye meclis adayları ile birlikte seçim çalışmalarını sıkı ve iddialı bir tempoda sürdürmekte olan Mehmet Akpınar, gittiği yerlerde vatandaşların yoğun ilgi ve desteği ile karşılandıklarından memnun olduklarını belirtti.

Bu ilgi ve desteğe layık olabilmek için kendilerine güvenenleri asla mahcup etmeyeceklerinin altını çizen Akpınar şunları kaydetti:

“İnşallah 31 Mart 2024 Pazar günü bize görev verildiğinde nasıl gerçek belediyecilik yapılırmış, bunu tüm halkımıza şeffaf bir şekilde göstereceğiz. Ahlaklı bir şekilde adam kayırmacılık olmadan ilçemize hizmet edeceğiz. Biz asla yapamayacağımız şeyler için söz vermiyoruz. Bu bir belediye seçimi. Ancak şimdilerde sokak ağzıyla yerel yöneticiler geziyorlar ve çamur atma siyaseti yapıyorlar; (İktidar partisine oy verilmezse ihanet olur) diyorlar, (Amerika ve İsrail’e oy verilmiş olur) diyorlar, kendileri dışında tüm partileri hain ilan ediyorlar.

Oldu olacak tek parti olarak seçime gidilsin. Madem herkes hain, seçimi iptal edin, devam edin, rahatlayın. Korkunun ecele faydası yok. Göklerden gelen bir ses vardır, Milletimizin yüreğinde oluşan bir sevgi vardır… Allah’a şükür, YENİDEN REFAH PARTİSİ KARTOPU GİBİ BÜYÜYOR…BU SEFER YENİDEN REFAH, YENİ DULKADİROĞLU diyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımıza selam ve saygılarımı sunuyor, hayırlı ramazanlar diliyorum.” (WWW.EDEAJANS.COM.TR)

 

reklam

YORUM YAP